Kakkupohjavaihtoehdot:
Tavallinen sokerikakkupohja (tumma, vaalea tai värillinen)
Suklaakakkupohja
(Kakkupohja on mahdollista saada myös gluteenittomana, mutta kaikki tuotteet leivotaan samassa tilassa.)
Täytevaihtoehdot:
- · Suklaatäytteet (minttu-, tumma-, maito- ja valkosuklaa)
- · Kinuski ja lakritsitäyte
- · Marjatäytteet (mansikka, mustikka, vadelma, puolukka)
- · Hedelmätäytteet (persikka, appelsiini, sitruuna, mango)
- · Vaniljatäyte
- · Mousset (suklaa, nougat, mansikka, kinuski, sitruuna yms.)
- · Hillot
- Erilaiset curdit kuten lemon, mansikka, vadelma yms.
- · Maustetut kermavaahdot
- · Erilaiset täytesekoitukset (mansikka-mascarpone-daim, kinuski- puolukka, marja-hedelmä, suklaa-lime, mansikka-lime, valkosuklaa-pätkis yms.)
Kakun kuorrutteet:
Erilaiset sokerimassat (haluamallasi värillä)
Vaahtokarkkimassa (haluamallasi värillä)
Suklaamassa (valko-, maito-,
ja tummasuklaa)
Kinuskimassa
Suklaakuorrute
Kermavaahto
Päällystettäessä esimerkiksi
vaahtokarkki- kinuski- tai suklaamassalla valmistan aina massat itse alusta
asti joten nämä vievät enemmän aikaa kuin vaikka sokerimassalla päällystettäessä.
Teemasta ja toiveista riippuen
koristelen myös lisäksi esimerkiksi pikeerillä (nurmikkoa jäljiteltäessä) ,
keksimurulla (hiekkaa jäljiteltäessä) tai muilla mahdollisilla vaihtoehdoilla,
näin kakkuun saa moniulotteisuutta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti