Pohja-, täyte ja päällyste vaihtoehdot



Kakkupohjavaihtoehdot:

Tavallinen sokerikakkupohja (tumma, vaalea tai värillinen)
Suklaakakkupohja
(Kakkupohja on mahdollista saada myös gluteenittomana, mutta kaikki tuotteet leivotaan samassa tilassa.)
Täytevaihtoehdot:


  • ·         Suklaatäytteet (minttu-, tumma-, maito- ja valkosuklaa)
  • ·         Kinuski ja lakritsitäyte
  • ·         Marjatäytteet (mansikka, mustikka, vadelma, puolukka)
  • ·         Hedelmätäytteet (persikka, appelsiini, sitruuna, mango)
  • ·         Vaniljatäyte
  • ·         Mousset (suklaa, nougat, mansikka, kinuski, sitruuna yms.)
  • ·         Hillot
  • Erilaiset curdit kuten lemon, mansikka, vadelma yms.
  • ·         Maustetut kermavaahdot
  • ·         Erilaiset täytesekoitukset (mansikka-mascarpone-daim, kinuski-  puolukka, marja-hedelmä, suklaa-lime, mansikka-lime, valkosuklaa-pätkis yms.)


Kakun kuorrutteet:
Erilaiset sokerimassat (haluamallasi värillä)
Vaahtokarkkimassa (haluamallasi värillä)
Suklaamassa (valko-, maito-, ja tummasuklaa)
Kinuskimassa
Suklaakuorrute
Kermavaahto

Päällystettäessä esimerkiksi vaahtokarkki- kinuski- tai suklaamassalla valmistan aina massat itse alusta asti joten nämä vievät enemmän aikaa kuin vaikka sokerimassalla päällystettäessä.

Teemasta ja toiveista riippuen koristelen myös lisäksi esimerkiksi pikeerillä (nurmikkoa jäljiteltäessä) , keksimurulla (hiekkaa jäljiteltäessä) tai muilla mahdollisilla vaihtoehdoilla, näin kakkuun saa moniulotteisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti